MaalausNiskanen

Maalaamme ammattitaidolla niin kotitaloudet kuin taloyhtiötkin.

MISTÄ TIETÄÄ, ETTÄ ON AIKA MAALAUTTAA TALO?

Jos edellisestä maalauskerrasta on enemmän kuin 10 vuotta, on hyvä tarkastuttaa maalipinnan kunto ammattilaisella. On tärkeää maalauttaa koti ennen kuin vanha maalipinta alkaa lohkeilemaan, näin katolle ja ulkovuoraukselle saadaan taas 15-30-vuotta lisää käyttöikää.

Kun maalipinta alkaa halkeilla ja lohkeilla, pääsee kosteus ja auringon UV-säteily hajoittamaan ulkovuorausta ja ruostuttamaan kattopeltiä. Usein näissä tapauksissa maalaus ei enää riitä, vaan joudutaan vaihtamaan koko ulkoverhous tai vesikate.

Tilaa ILMAINEN KUNTOTARKASTUS soittamalla 045 114 6819 tai täyttämällä yhteyslomake nettisivuillamme. Kotisi maalausurakan ilmaisen HINTA-ARVION saat tilattua sähköpostiisi täältä.