Katon pinnoitus

Onko remonttilistalla vuorossa vesikaton huolto? Tiilikaton pinnoitus ja peltikaton maalaus edullisesti meiltä.

Katon maalaus

Me Maalausniskasella kiinnitämme erityistä huomiota työntekijöiden ja taloyhtiön asukkaiden turvallisuuteen. Asukkaille tiedotetaan hyvissä ajoin, jolloin he ehtivät suunnitella omat menonsa ja tarvittaessa siirtää tavaransa työn alta pois.

Maalareillamme on aina määräysten mukaiset työturvallisuusvälineet käytössä. Telineillä ja henkilönostimilla työskennellessä kiinnitämme erityistä huomiota putoamissuojaukseen. Kohteet itsessään suojataan huolellisesti roiskeilta ja kolhuilta. Lupauksen pitämiseksi työnjohtomme ottaa vastuun koko urakan toimitusketjusta. Näin maalaustyötä ja mahdollisia aliurakoitsijoiden suorittamia oheistöitä voidaan kontrolloida ja sovittaa työt asukkaiden arkeen joustavasti ja työturvallisesti.

Peltikaton maalaus

Peltikatot on tärkeää maalata ajoissa ennen kuin maksu alkaa hilseilemään. Jos maali hilseilee, rupeaa ruoste syövyttämään reikiä peltiin eikä pelkkä huoltomaalaus välttämättä riitä korjaamaan tilannetta.

Tiilikaton maalaus

Tiilikattojen ongelmana on usein sammal, joka työntää juuriaan tiileen haurastuttaen tiiltä. Kun tähän reagoi ajoissa, riittää huolellinen pesu ja pinnoitus korjaamaan tilanteen. Maalattuun tiileen sammal ei tartu.

Katon maalaustyö sisältää:

  • Huolellinen pesu painepesurilla ja kattotyypin mukaisella pesuaineella.
  • Sammaleen ja hilseilevän maalin mekaaninen poisto käsityönä.
  • Ruostekohtien hionta teräsharjalla tai hiomakoneella ruosteen määrästä riippuen. Ruostekohdat maalataan ruosteenestopohjamaalilla. 
  • Varsinainen maalaus 1-3 kertaa vanhan maalipinnan kunnosta riippuen talokohtaisesti valitulla kattomaalilla.
  • Kolmen vuoden takuu.

Asiakkaidemme kommentteja

”Aikaisemman yhteistyön perusteella valitsin Maalausniskasen urakoitsijaksi, prosessi eteni hienosti ja vaivattomasti. Kaikki meni nätisti maaliin, kirjaimellisesti! Lopputulokseen olen todella tyytyväinen!”
Sami, Yksityisasiakas
”Maalausurakka sovittiin joustavasti ja toteutettiin rivakasti.”
Erkki, Yksityisasiakas

Referenssit